• Place BRONKS

Gerenommeerde circusartiesten uit binnen- en buitenland geven het beste van zichzelf om jou op het puntje van je stoel te krijgen.
Acrobatie, blind vertrouwen, humor, jongleren, spektakel, balanceren, … en dat allemaal in één wervelende galashow.
En alsof dat nog niet genoeg is: de opbrengst gaat integraal naar de sociaal-inclusieve werking van Circus Zonder Handen. Meer informatie over deze werking vind je op www.circuszonderhanden.be/over-zonder-handen

Line-up
>> Be Flat (BE)
De mix van acrobatisch circus met urban acro zorgt voor de eigenheid van dit Gentse circus-/straattheatergezelschap opgericht door Ward Mortier en Thomas Decaesstecker.
>> Duo André Leo (BE/FR)
De Franse Jean-Baptiste André en Mechelaar Robin Leo ontmoetten elkaar in 2012 bij ESAC in Brussel en ontdekten dat het Cyr wiel nóg leuker samen is dan apart. Sindsdien reizen ze met z'n twee de wereld rond en vielen ze al meermaals in de prijze, o.a.: een bronzen medaille in Parijs op het 'Festival Mondial du Cirque de Demain' en een zilveren tijdens het Bazelse 'Young Stage' festival. 
>> Tripotes la compagnie (CH/ES)
Een jong Spaans/Zwitsers bascule collectief uit Brussel bestaande uit Julio Calero Ferre, Daniel Torralbo Pérez en Gianna Sutterlet. Dit gezelschap jongleert eveneveel met pingpongballen als met humor en muziek.
>> The Kirn Compagnie (FR)
De Franse tweelingbroers Theo en Lucas Enriquez doen al sinds hun 8e aan circus. Vandaag zijn ze 23 en brengen ze een verbluffende acrobatische show waarin ze onderzoeken hoe twee lichamen zich met elkaar kunnen vermengen. Soms heel liefdevol, soms trillend van woede. Echte broers, quoi.
>> Fabrizio Solinas (IT)
Als kind droomde Fabrizio ervan een superheld te zijn die zich kan veranderen in elk dier dat er bestaat. Deze droomt verwezenlijkt hij nu in een beestige verleidelijke jongleershow met een brute dierlijke kracht. Een ode aan de dierlijkheid, het leven en de verbeelding! 
>> Henri Kangas (FI)
De Finse Henri is tot over zijn oren verliefd op de diablo en is zich er al jaren in aan het bekwamen. In zijn act probeert hij een antwoord te vinden op een aantal fundamentele levensvragen. Moet je altijd een berg beklimmen, zelfs als er geen einde aan lijkt te komen?
>> Laure Osselin (FR) 
en meer...

 

HISTORY

Show/Hide all dates

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register