7+
  • Place BRONKS
  • Length60'

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar.

RudyRUDY, de kameraard van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, en dus maken ze er veel en vooral, verschillende.

Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen. Enkel de bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan.

KILLIE BILLIE is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor Watjes !
 

CREDITS

tekst Yves De Pauw & cast
regie Marc Maillard
spel & poppenspel Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans, Hanne Torfs
muziek Fortress: Hanne Torfs (zang), Ruben Den Brok (synths), Anke Verslype (drums)
klank, licht & videO Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen, Pieter Kint (stage), Dries De Win
decor, kostuum & poppenkunde Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis, Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs, Tim Oelbrandt
realisatie Evelien Alles
met steun van de Vlaamse Gemeenschap, Taxshelter België 
dank aan Cronos Invest nv

HISTORY

Show/Hide all dates

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register