• Place BRONKS
 • Price basistarief €162 (ateliers van een uur per week)
  Paspartoe voordeeltarief: € 64,8
  (kortingen obv belastbaar inkomen -20 %, -50%)
 • Lengthfrom 11:15 to 12:15
 • Commentwekelijks atelier vanaf zaterdag 23/9 van 11:15 tot 12:10
  (behalve de weekends vóór en tijdens de vakanties)

  Met toonmoment op zaterdag 11/5 voor vrienden en familie.
 • Information

  INTERESSE? Er is nog plaats! Schrijf een mail voor een proefles naar info@bronks.be of bel naar 020 21 999 21 voor meer info

Dit is een atelier voor kinderen die de eerste kriebels voelen om op een podium te staan.

Aan de hand van dans en beweging leren ze de eerste parameters van de podiumkunsten. De focus ligt niet zozeer op talige, maar eerder op lichamelijke expressie en bewustwording van de mede-spelers als eerste werkmiddel op scene. We richten ons op de basisvragen: Wat wil ik vertellen? Hoe doe ik dat met mijn lichaam? Hoe werk ik samen? En natuurlijk ontdekken hoe spannend het is om iets te tonen aan een echt publiek. Er is absoluut geen ervaring vereist, maar wel goesting en engagement om bij elk atelier aanwezig te zijn, zodat er naar een toonmoment kan toegewerkt worden.
MoVart wil kinderen en jongeren aan den lijve laten kennismaken met dans. Vanuit hun onbevangen blik wordt getoond wat dans kan betekenen. 

Dit atelier is de beste opstap en voorbereiding voor verder ateliers in onze jaarwerking. Een ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van het lichaam en het plezier van bewegen.

LIST OF PERFORMANCES & TICKETS SUBSCRIBE

Sat 11/05/2024

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register