• Place BRONKS
  • Comment

    Deze voorstelling komt in de plaats van de eerder aangekondigde voorstelling Us (k)now (hetpaleis/ NTGent/Dalilla Hermans) waarvan de tour wegens onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan.

a choreographic concert about togetherness

Als er een lied zou bestaan dat het hier en nu weerspiegelt, hoe zou dat dan klinken? Tien jonge performers halen inspiratie uit protest songs, feestliederen, gedichten en bewegingen, van vroeger tot nu. Kijkend naar onze wereld van vandaag schrijven ze hun song voor de toekomst. Want als de wereld in brand staat, is dat misschien nog het beste wat je kan doen.

Waarom is samen dansen, geluid maken en zingen zo belangrijk voor ons als mens? Ons leven lang, van geboorte tot dood, vinden we houvast in songs, muziek, dans, poëzie… Want het zijn songs en dans die mensen verbinden, die steun geven in tijden van strijd of onrecht, of ontlading bieden in tijden van vreugde en feest.

8.2 was de eerste succesvolle jongerenvoorstelling van choreograaf en danser Radouan Mriziga, hetpaleis, fABULEUS en Moussem met rapmuziek het uitgangspunt.

CREDITS

choreografie, concept en vormgeving Radouan Mriziga
artistieke assistentie Rania Barhoumi, Maïté Minh Tâm Jeannolin en Dorothée Munyaneza 
met Selma El Yazidi, Jennifer Kirvalidze, Anneleen Lambrecht, Michiko Limanya – Balil,  Ebe Meynckens, Mado Pomero, Kelly Stassyns, Wouter Tran, Emma Van Abbenyen en Sadie Vermeiren
kostuum Lila John
productie en technische realisatie A7LA5 & hetpaleis
met steun van Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid via Casa Kafka

 

LIST OF PERFORMANCES & TICKETS

Fri 10/03/2023, 14:00 BRONKS - 2e GR S: enkel 4e LJ REQUEST

HISTORY

Show/Hide all dates

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register