• Lieu BRONKS
  • Prix €10 voorverkoop
    €12 kassa
  • RemarqueTicket voor PLAY is inclusief PARTY.

Brusselse top-dj's
perfecte geluidsomstandigheden
unieke locatie 
alle opbrengsten ten voordele van vzw rien à voir:


>> PARTY met

LeFtO
LeFtO is al tientallen jaren een van de meest invloedrijke DJ's in België en daarbuiten. Fact! Magazine noemde hem "de favoriete DJ van je favoriete DJ" en hij werd al meerdere malen verkozen tot beste DJ in de Red Bull Belgium DJ Top 100 Category. Hij is een klinkende naam bij labels zoals Brownswood Recordings, Blue Note, en K7 Records. En ook al draait hij platen van  Seoul tot Los Angeles, hij gaat altijd (altijd!) een stapje verder als hij in zijn geboortestad Brussel speelt.  

Alfred Anders
Alfred Anders is een van de pompende aders binnen de Brusselse muziekscene en nachtleven. Hij is de laatste tien jaar toonaangevend als DJ en meer recentelijk als oprichter van Crevette Records. Hij is voortdurend bezig met het maken, vormgeven en uitvoeren van grootse plannen in zijn thuisstad Brussel. Als DJ zoekt hij gepassioneerd naar onbekende pareltjes, exotische en vreemde beats, die binnenkomen en intrigeren.

>> TEN VOORDELE VAN
vzw rien à voir
Op 16-jarige leeftijd kreeg Karl Meesters te horen dat hij ooit blind zou worden. Karl is nu 39 en ‘ooit’ is morgen.
Vandaag organiseert hij met zijn vzw rien à voir muzikale evenementen waarbij geluid, akoestiek en de performance van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.
rien à voir wil ook een verschil maken door een gemeenschap te helpen die vaak het meest gevoelig is voor geluidskwaliteit. Daarom gaat alle opbrengst van rien à voir-evenementen naar de financiering van medisch onderzoek om blindheid te genezen en de inzetbaarheid van jonge mensen met een visuele handicap te verbeteren.

>> EN OOK PLAY: Clash
Vóór de Party kan je de nieuwe BRONKS-productie Clash meepikken. Joost Vandecasteele & Joris Van den Brande dalen af in de diepste krochten van hun geest. Hoe harder hun hersenen kraken, hoe meer ze hun lichaam in de strijd gooien.
Een voorstellingsticket geeft toegang tot de Party.
Ook deze ticketinkomsten worden doorgestort naar rien à voir.
KNT.

HISTORIQUE

Afficher/Masquer toutes les dates

RESTEZ INFORMÉ !

Abonnez-vous à notre bulletin par le lien ci-dessous.

S'inscrire