• Lieu BRONKS
 • Prix Regulier tarief: € 120
  Kortingen: -20%, -50% (obv belastbaar inkomen)
  Paspartoe kansentarief mogelijk
  Voor kortingen: schrijf in, kies voor “overschrijving” en neem contact met ons op.
 • RemarqueDe vakantieateliers zijn altijd van 10:00 tot 16:00.
  Vanaf 9:00 en tot aan 17:00 is er opvang voorzien.
  LET OP: geen les op vrijdag 31/12
 • Infos

  Voor 12>15 jaar
  Inschrijven kan vanaf zondag 12/09 10:00 enkel online.

Het is verwarrend, maar de beslissing van de Raad van State om de sluiting van de culturele sector te herroepen, heeft jammer genoeg geen invloed op het jeugdwerk waaronder STUDIO BRONKS valt. De vakantieateliers mogen nog steeds niet doorgaan.

Samen met Oscar Cassamajor ga je in dit atelier op zoek naar vreemde wezens, eigenaardige natuurelementen en bizarre beesten. We gaan kijken hoe deze zich gedragen en hoe wij ze zelf kunnen belichamen. 

Oscar is een autodidact die hiphop, tango, house, hedendaagse dans en visuele kunst samensmelt tot performance. Deze mix aan dansstijlen én onze verbeelding gaan we gebruiken om vliegensvlug te transformeren van het ene naar het andere personage, van de ene naar de andere realiteit en zelfs van de deze naar een andere dimensie. Want wie zegt dat wat wij waarnemen ook de waarheid is…?

In dit atelier ga je op onderzoek naar hoe niet alleen jij maar ook de wereld  rondom jou kan veranderen door danstheater. We weten waar we beginnen, maar niet waar we zullen eindigen.

 

 

LISTE DES REPRÉSENTATIONS ET BILLETS

HISTORIQUE

Afficher/Masquer toutes les dates

RESTEZ INFORMÉ !

Abonnez-vous à notre bulletin par le lien ci-dessous.

S'inscrire