tous
  • Lieu BRONKS
  • Prix PAY WHAT YOU CAN - Je kiest zelf de prijs die bij jouw financiële situatie past, zonder verantwoording. Hogere tarieven, maken de lagere mogelijk.

3 theaterhuizen
2 makers
12 jongeren
1 plezier
1 korte voorstelling

‘The Motherf*cking End of The Fatherf*cking World' brengt 10 eigenzinnige iconen samen op een verloren zondagavond. 
Door de schoenen van hun voorouders te passen stellen ze de vraag hoe het is om een mix te zijn van hier en daar, van gisteren en morgen. 
Een collage van liefdesbrieven aan moeders en vaders.

Na het succes van de VOLTAGE-club vorig jaar, slaan de theaterwerkingen van BRONKS, KOPERGIETERY en hetpaleis voor de tweede keer de handen in elkaar een voorstelling te maken. Twaalf jongeren tussen de 16 en 19 jaar, gaan samen met theatermakers Annelore Crollet en Samuel Valor Reyes de uitdaging aan om op een kleine tien dagen theater te spelen/te maken/te ontdekken en een toonmoment in elkaar te boksen dat gepresenteerd zal worden in de drie steden.

In de paasvakantie brengen ze alles samen tot een eigen creatie die in première gaat bij BRONKS en nadien op mini-tour naar hetpaleis en KOPERGIETERY.   
ZA 20/04 - 19u00: Voorstelling hetpaleis - Antwerpen
ZO 21/04 - 15u00: Voorstelling hetpaleis - Antwerpen
ZA 25/05: Voorstelling KOPERGIETERY - Gent
ZO 26/05: Voorstelling KOPERGIETERY - Gent

CREDITS

REGIE Samuel Valor Reyes & Annelore Crollet
CONCEPT & SPEL Mpho Pierreux, Zadie Hendrickx, Maute Genbrugge, Annaëlle Nduwayezu, Mustafa Albayrak, Younes Ouchari, Jutta Decaluwé, Féanor De Vlam, Anna Rogiers, Bruna Frederico
SAMENWERKING BRONKS/hetpaleis/KOPERGIETERY

HISTORIQUE

Afficher/Masquer toutes les dates

RESTEZ INFORMÉ !

Abonnez-vous à notre bulletin par le lien ci-dessous.

S'inscrire