• Place BRONKS
  • Comment

    nieuws van Artemis:     Update: De grote ik heb hier geen zin in show 4+      Wij hebben he-le-maal geen zin om stom nieuws te brengen. Het valt dan ook niet mee om te vertellen dat er is besloten om De grote ik heb hier geen zin in show te annuleren. Acteur René van ’t Hof zit nog in een revalidatieproces dat meer tijd van hem eist. Om die reden heeft hij zich moeten terugtrekken. Voor Jetse geldt dat het concept van de voorstelling, waaraan in mei al aan gewerkt is, valt of staat met de karakteristieke eigenschappen van deze acteur. De man die alles weet en De onzichtbare man waren behalve het resultaat van een bijzondere chemie ook de aanleiding voor deze 4+-opvolger.

Een show waar je liever niet aan mee doet.
Nietsvermoedende mensen komen plotseling in de spotlights te staan.
Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich opeens dat ze vol in beeld zijn.
Vluchten kan niet, dus ja... dan moet je iets… show, entertainment…maar hoe?


Multi-instrumentalist en showmaster Keimpe de Jong overvalt René van 't Hof en Willemijn Zevenhuijzen in hun dagelijkse handelingen.
Puzzelboekjes, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint stuntelig te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je hun hartstochtelijke wens: zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helse licht van deze show.

CREDITS

regie Jetse Batelaan
spel René van ’t Hof, Willemijn Zevenhuijzen
live muziek Keimpe de Jong
decor, licht Theun Mosk
kostuums Liesbet Swings
foto Henk Claassen

HISTORY

Show/Hide all dates

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register