• Locatie BRONKS

In minder dan een seconde maken we connectie met mensen aan de andere kant van de wereld. Waarom is het dan zo moeilijk om verbinding te maken met de mensen met wie we iedere dag omgaan?

Human Instruction Manual is een intense dansvoorstelling over de zoektocht naar een handleiding voor de mens en voor het leven.Voortgestuwd door elektronische dansmuziek bewegen 12 jongeren om elkaar heen. Gaandeweg proberen ze de afstand tot elkaar te overbruggen. Maar hoe ontcijfer je de gebruiksaanwijzing van een ander? En hoe krijg je aan de buitenwereld uitgelegd hoe jij zelf in elkaar zit?

De Portugese danser/choreograaf Helder Seabra danste lange tijd bij Ultima Vez en Eastman/Sidi Larbi Cherkaoui. De laatste jaren ontwikkelt hij eigen werk in binnen- en buitenland, onder andere vanuit zijn eigen gezelschap Incognitus.

CREDITS

choreografie/eindregie Helder Seabra
concept, cocreatie Natascha Pire, Helder Seabra
assistentie Jessie Susan Lhôte
dans Ine Bervoets, Milo De Clerck, Nolan Decreton, Ben Herlaar Masina, Victor Jansen, Shanoy Saunders, Flore Schroyen, Sabur Simbananiye, Hannes Van Borm, Maïté van Genugten, Julie Van Minnebruggen, Lena Wilmots
muziekcompositie Stijn Vanmarsenille
kostuums Oona Mampuys
lichtontwerp Kim Rens
coproductie STUK, Tweetakt, Perpodium
met de steun van Destelheide, de stad Leuven, de Vlaamse Gemeenschap, de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven