• Lieu BRONKS

Ten tijde van een pandemie lijkt de maatschappij een kaartenhuis dat op instorten staat. Alles wat zeker was wordt onzeker en het gedrag van de mens wordt onvoorspelbaar. In extreme tijden zien we twee gezichten: de behulpzame mens en de verzamelaar van wc-papier.
Zijn deze twee kwaliteiten eigen aan de mens en kan je voor een bepaalde kant kiezen? Is dit aangeboren of heeft dit met opvoeding te maken? Is de mens diep vanbinnen een individualistisch monster dat de juiste omstandigheden afwacht om tevoorschijn te komen? Door het aanwakkeren van deze oer-angsten worden we herinnerd aan het feit dat de waanzin onder de rede ligt, geweld onder de stedelijkheid, wreedheid onder de beschaving.

In ZOMBIE gaan theatermakers Cédric Coomans en Femke Stallaert samen met een tiental tweetalige jongeren tussen 12 en 14 jaar de confrontatie met hun diepste angsten aan; angst voor het vreemde, het veranderlijke en de dood.

CREDITS

regie & concept Femke Stallaert, Cédric Coomans
spelers Jonah Flachet, Martha De Clippel, Nika Van Gijsel, Robin Devos, Julia Boutsen Brown, Rachel Dedain, Marius De Saeger, Matis Fpecher-Rasmussen & 1 andere speler
met de steun van de stad Brussel, Kangourouproject

LISTE DES REPRÉSENTATIONS ET BILLETS

mar. 26/04/2022, 10:30 BRONKS - 1e & 2e secundair FR  NL  APPLIQUER

RESTEZ INFORMÉ !

Abonnez-vous à notre bulletin par le lien ci-dessous.

S'inscrire