XL
  • Locatie BRONKS
  • Prijs vvk: €12
    kassa: €15

21:00 doors
22:00 Play: Lander Gyselinck  >> solo
23:00 Party: GE-OLOGY & San Soda  >> dj set


Gepassioneerd door geluidskwaliteit zoekt rien à voir naar de ultieme omstandigheden om muziek te brengen in alle genres en stijlen. Door muziekevenementen te organiseren waar het geluid, de akoestiek en de performance van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn, creëert rien à voir onvergetelijke muzikale ervaringen.

Elk event is een manier om mensen samen te brengen en uitstekende muziek centraal te stellen. Maar rien à voir gaat nog een stap verder en probeert ook iets te betekenen voor deze wereld, door een gemeenschap te helpen die niet zelden het meest gevoelig is voor geluidskwaliteit, namelijk blinden en slechtzienden. Daarom gaan alle opbrengsten van de evenementen van rien à voir naar medisch onderzoek om blindheid te genezen en de kansen van jonge slechtzienden op de arbeidsmarkt te vergroten.

BRONKS & rien à voir
Dit is het eerste event van de nieuwe samenwerking tussen BRONKS en rien à voir. BRONKS gaat altijd op zoek naar complementaire partners (muziek) die maatschappelijk relevant zijn (onderzoek), kwalitatief werken (geluid) en aandacht hebben voor kinderen en jongeren (jonge slechtzienden).
Het concept Play & Party voor het goede doel werd in 2017 met Geef mijn hand terug (BRONKS) & Shake your money maker (Onda Sonora) in het leven geroepen. Dit bracht meer dan €10 000 op ten voordele van de Vlaamse Parkinson Liga.

CREDITS

LINE-UP
>> Lander Gyselinck (BE): Als lid van de rien à voir adviesraad was het een vanzelfsprekendheid om Lander uit te nodigen voor het eerste rien à voir event. De fuif in stijl op gang trekken met een drumsolo van een van de invloedrijkste muzikanten van België is een behoorlijk gedroomd scenario, toch?
>> San Soda (BE): San Soda staat niet enkel garant voor een uitzonderlijke muzikale selectie als DJ, hij is ook een uitstekend producer. Over geluid praten met hem is enorm inspirerend, maar niets beter dan zijn vibes op de dansvloer doorheen je lichaam te voelen gaan.
>> GE-OLOGY (US): Een DJ die elke plaat minutieus kuist voor hij ze oplegt, geniet sowieso al ons eindeloos respect. En als je hebt samengewerkt met artiesten als Mos Def, Jill Scott, De La Soul en Theo Parrish, dan ken je waarschijnlijk ook wel iets van producen.
CONCEPT
>> rien à voir

PRODUCTIE
>> BRONKS & rien à voir

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven