OKTOBER 2020
ma di wo do vr za zo
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
             

Vakantieateliers

>>>Omdat de maatregelen om het coronavirus in te perken verstrengd werden,  zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om momenteel al onze vakantie-ateliers voor deelnemers ouder dan 12 jaar te annuleren.

Ateliers tijdens de schoolvakanties voor kinderen en jongeren (6 > 18 jaar) die focussen op een bepaald aspect van de podiumkunsten, gaande van theater over dans & beweging tot urban. Deelnemers ontdekken zo welk aspect hen het meeste aanspreekt.

HOE DEELNEMEN
Inschrijvingen starten op zondag 13/09 om 10:00 - enkel online
Opgelet: per atelier kan je maximum 2 kinderen inschrijven.

TIJDEN
Vakantieateliers zijn altijd van 10:00 tot 16:00.
Vanaf 9:00 en tot aan 17:00 is er opvang voorzien.

PRIJZEN
€ 30 per dag (€150 voor een hele week)
Kortingen zijn afhankelijk van het gemeenschappelijk belastbaar inkomen:

>€40000 >€20000 <€20000 OF Paspartoe kansentarief
100% -20% -50% korting afhankelijk van het atelier (tussen -60% en -75%)

in het geval van korting hebben wij een kopie van jouw fiscaal attest nodig of een Paspartoe (kansentarief-) nummer

Het jaar na deelname aan een betalend atelier krijg je een fiscaal attest opgestuurd als je kind jonger is dan 12 jaar (maximum €11,20 per dag aftrekbaar)

WACHTLIJST
Indien het atelier van jouw keuze volzet is, word je doorverwezen naar de wachtlijst. Als je je mailadres achterlaat, krijg je een automatische melding wanneer er tickets beschikbaar komen.
Tot 2 weken vóór de start van het vakantieatelier, passen we de wachtlijst chronologisch toe.
Als er later plaats vrijkomt, sturen we een mail naar iedereen op de wachtlijst. Wie eerst reageert, heeft de plaats. Dit met uitzondering van de deelnemers die reeds op de startdag van de inschrijvingen op de wachtlijst terecht kwamen, zij krijgen wel nog voorrang. Voor stages in augustus, vervalt de chronologische volgorde in juli. 

ANNULATIE
De plaatsen voor de ateliers zijn heel gegeerd. Omwille van budgettaire redenen is het aanbod helaas kleiner dan de vraag. We merken regelmatig dat inschrijvingen geannuleerd worden wegens agendaconflicten, dit moet vermeden worden. Controleer je agenda heel goed voordat je inschrijft. Voor onvoorziene omstandigheden hebben we begrip, hieronder de voorwaarden:
Annuleer je de reservatie tot en met 3 weken vóór de start van het atelier, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.
Annuleer je tot en met 14 dagen vóór de start van het atelier, krijg je het bedrag terugbetaald via een waardebon. Deze bon is een jaar geldig, kan je gebruiken voor voorstellingen en ateliers naar keuze.
Annulaties na 14 dagen vóór de start van het atelier worden NIET terugbetaald noch omgeruild.
Annuleer je wegens ziekte, krijg je op vertoon van een geldig doktersbriefje een terugbetaling via waardebon.

CORONA
Vergewis je ervan dat je kind gezond is als het naar een atelier komt. Kinderen met COVID19-symptomen (hoesten, niezen, koorts, hoofdpijn) mogen niet deelnemen aan het atelier. Ook als de deelnemer huisgenoten heeft met deze symptomen, kan het kind 14 dagen lang niet deelnemen aan de ateliers. Je kan in dat geval kosteloos annuleren op vertoon van een doktersattest. Wees alert, begripsvol en hou het gezond.
Meer informatie over onze maatregelen rond Corona vind je hier.
 

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven