JUIN 2024
lun mar mer jeu ven sam dim
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             

extra aanbod

OMKADERING OP MAAT
We zetten volop in om kinderen en jongeren in de best mogelijke omstandigheden in een voorstelling te ontvangen. We streven ernaar om ieder klasbezoek te voorzien van een omkadering op maat van de voorstelling én van de klasgroep. Dit kan in de vorm van een uitgebreide lesbrief of lesmap om als leerkracht mee aan de slag te gaan, een inleiding vooraf door een BRONKS-docent, een nagesprek in de klas of in BRONKS met een docent en/of acteur(s)/regisseur, een aangepaste workshop, … Het docententeam van BRONKS maakt hierover concrete afspreken met de betrokken leerkracht. De prijs is inbegrepen in de ticketprijs.

FILM
Onze theaterzaal leent zich perfect tot filmzaal. Wij bieden zelf geen filmprogrammatie aan, maar stellen wel onze zaal ter beschikking voor een door jou gekozen film. Tarief: €2/leerling. Onze zaal boeken? Mail naar zaalhuur(at)bronks.be.

LUNCHEN
Wordt je theaterbezoek nipt of wil je het combineren met een andere uitstap in de buurt? Dan kan je bij ons lunchen, indien onze planning het toelaat. Lunch en drank zijn zelf te voorzien. Dit is gratis, maar laat alles netjes achter en laat het ons vooraf weten zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken via zaalhuur(at)bronks.be.

PROGRAMMATIE VRIJE TIJD
Wij verwelkomen graag klasgroepen of leerlingen in klasverband tijdens de vrije tijd. Check onze website of vraag onze seizoensbrochure aan om het volledige programma te ontdekken. Interesse in een concrete voorstelling? Of hulp nodig bij je keuze uit ons programma? Voor al je vragen rond groepsbezoek in de vrije tijd kan je contact opnemen met Hiske Zomer: hiske(at)bronks.be. 

LERARENKAART
Met je Lerarenkaart krijg je korting op het voorstellingstarief, tenzij expliciet anders vermeld.

Il n'y a pas de résultats pour la sélection actuelle.

RESTEZ INFORMÉ !

Abonnez-vous à notre bulletin par le lien ci-dessous.

S'inscrire