Toelichting voor het verloop van de aanvragen:

1.  Volg online het traject voor inschrijving. Je krijgt toegang tot de lijst voor een specifiek studiejaar, door de zoekfunctie rechtsboven op de pagina SCHOLEN > PROGRAMMA te gebruiken. Opgepast, na het selecteren van de gewenste voorstellingen, dient onderaan de pagina bevestigd te worden via ga verderVul het online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij ontvangen de inschrijvingen heel graag uiterlijk 30/06, maar gezien de onzekere actuele situatie is deze datum een richtlijn en geen deadline. De zaalbezetting wordt sowieso door ons samengesteld en niet volgens het tijdstip van inschrijven. Dus iedereen krijgt een eerlijke kans. We vragen wel uitdrukkelijk om in de mate van het mogelijke deze datum voorop te stellen zodat we jullie zo snel mogelijk een zicht kunnen geven op de voorstellingen die jullie kunnen bijwonen

2. We wijzen je er graag op dat dit een aanvraag is en geen definitieve bestelling!
We streven ernaar tegen midden september alles definitief af te ronden (met de exacte leerlingenaantallen).

3. Uiterlijk midden september geef je de definitieve leerlingenaantallen door. De afrekening gebeurt op basis hiervan.

4. Je ontvangt een factuur NA de voorstelling en schrijft het bedrag over. Het is niet mogelijk om contant of per cheque te betalen op de dag van de voorstelling.

5. Eventuele wijzigingen in de bestelling moeten uiterlijk één maand voor datum van de voorstelling aan BRONKS gemeld worden. Nadien wordt enkel voor kleuter- en basisonderwijs een maximale afwijking van 10% op het leerlingenaantal toegestaan aangaande facturatie en betaling. 

6. Prijzen: 
Kleuters en leerlingen van het basisonderwijs betalen €5.*
Leerlingen van het secundair onderwijs betalen €8.
Studenten uit het volwassenonderwijs betalen €10.
Leerkrachten en begeleiders komen gratis.
*Sinopia heeft een afwijkende prijs van €6

CONTACT via scholen@bronks.be
Heb je specifieke vragen rond bepaalde voorstellingen/je inschrijving? Schrijf naar scholen@bronks.be. Gezien de actuele situatie wordt deze mailbox slechts sporadisch gecheckt, dus het kan zijn dat ons antwoord even uitblijft. Dank alvast voor je geduld.

CONTINUE →

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register