AMBASSADEURS

De BRONKS-ambassadeurs is een groep jongeren tussen 15 en 21 jaar die een afspiegeling zijn van de vaste BRONKS-ploeg, met als focus XL. Ze werken als collectief met daarbinnen drie grote werkgroepen: programmatie – communicatie – organisatie. De vaste BRONKS-ploeg biedt ondersteuning, omkadering, professioneel advies, raad en daad, maar de initiatieven komen van de ambassadeurs en ze dragen de eindverantwoordelijkheid voor de activiteiten en evenementen die ze organiseren. De ambassadeurs tillen de XL-vibe naar een hoger niveau en houden BRONKS jong. Het hoogtepunt van hun werking is het XL FESTIVAL in de maand april.
 

Iedereen (tussen 15 en 21 jaar) kan zich op het even welk moment kandidaat stellen om ambassadeur te worden. Zekerheid om toe te treden is er niet; dit hangt af van de noden en profielen die er binnen de groep op dat moment zijn. Interesse? Kom naar één van de activiteiten, laat een berichtje op de BRONKS XL-Facebookpagina of stuur een mail naar ambassadeurs(at)bronks.be.


De ambassadeurs zijn: Ahlaam Teghadouini, Andrea Kovačević, Zoë Derks, Sarah Janss, Boris Deben, Noa Jacobs, Zoë Geldhof, Karel Thys, Elisa Arnaut, Pia Bolle Debal, Orson Wellens, Mery Charlova en Souhel Mellas

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven