BARAK BELGIQUE - BELGISCH PODIUMKUNSTENFESTIVAL VOOR JONG PUBLIEK - ASSITEJ BELGIUM

08 - 11 NOV 2019

Stap binnen in Barak Belgique, en ontdek de mooiste, grappigste, ontroerendste en meest verrassende voorstellingen voor jong publiek uit heel België. Theater, dans, muziek- en figurentheater en nog veel meer. Geselecteerd door een internationale jury van experts en gepresenteerd in Brussel, Gent en Luik. In Brussel zijn BRONKS en La montagne magique de places to be. Dit feestelijke podiumfestival laat je kennismaken met vertrouwde en nieuwe gezelschappen uit alle uithoeken van ons land. Welkom in Barak Belgique!

www.barakbelgique.be

Een initiatief van ASSITEJ Belgium.
In samenwerking met BRONKS, La montagne magiqueKOPERGIETERYLes ChirouxLa Cité Miroir, het Théâtre Universitaire Royal de Liège en Minard.

Met de steun van het Cultureel Samenwerkingsakkoord tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Franse Gemeenschap, de Vlaamse Gemeenschap, Wallonie-Bruxelles International, Service public francophone bruxellois, Taalunie, de Duitstalige Gemeenschap, Stad Gent, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Provincie Luik, Wallonie-Bruxelles Théâtre Danse en Kunstenpunt

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven