je bezoek tijdens corona

Tot nader order zijn al onze voorstellingen opgeschort.

MAATREGELEN STUDIO BRONKS Ateliers 

De BRONKS-ateliers voldoen aan de veiligheids- en hygiëne voorschriften binnen het Generieke Jeugdprotocol. BRONKS houdt een aanwezigheidsregister bij, een contactlogboek en een medische fiche van de deelnemers.

  • Als je ziek bent, of een van je huisgenoten vertonen symptomen van het coronavirus (tot 5 dagen na het verdwijnen van de symptomen), kan je jammer genoeg niet deelnemen aan de ateliers. Je kan dan kosteloos je plaats annuleren. Als je tot een risicogroep behoort, heb je schriftelijke toestemming van je arts nodig om deel te nemen aan het atelier.
  • Bij aankomst in BRONKS moet je je handen ontsmetten. Ook overdag zullen we je vragen om je handen te wassen of te ontsmetten bij binnen en buitengaan van de ruimtes. Hoesten en niezen doe je steeds in je elleboog.
  • Er worden per week maximaal 2 ateliers in het gebouw georganiseerd die tijdens de werkweek samen met het omkaderend personeel 1 contactbubbel van maximaal +/- 30 personen zullen vormen. Deze bubbel wordt strikt gescheiden gehouden van eventuele andere contactbubbels in het gebouw. BRONKS wordt hiervoor opgedeeld in duidelijk van elkaar gescheiden zones. De docenten zorgen voor opdrachten die intens contact tussen de deelnemers vermijden. Al hoeven ze geen afstand te houden van elkaar, noch van de andere groep.
  • De deelnemers hebben best een mondmasker op zak. In principe hebben ze het niet nodig, maar in het uitzonderlijke geval waarbij afstand houden met externen niet mogelijk is, dienen ze het te dragen. Ouders mogen het gebouw niet binnen en dragen bij het afzetten en ophalen een mondmasker.
  • De atelierruimtes worden dagelijks meermaals verlucht. Materiaal dat gebruikt wordt, wordt ontsmet. Ook toiletten, wastafels en de eetruimtes worden dagelijks gereinigd.
  • BRONKS biedt geen drank, noch bekers aan.
  • BRONKS volgt de wijzigingen van de richtlijnen door de overheid i.v.m. het COVID-virus op de voet. Bij een update van de maatregelen passen we onze maatregelen aan en houden we je op de hoogte.


ONDER ONZE MONDMASKERS SCHUILT EEN HEEL BREDE GLIMLACH VOOR JOU!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven