Rondleidingen & groepsbezoek

RONDLEIDINGEN

Heel wat groepen en organisaties zijn benieuwd naar ons gebouw en onze werking. Daarom geven we regelmatig rondleidingen en presentaties op maat. Dit kan gaan van architectuurstudenten over leerkrachten in opleiding tot begeleiders van kinder- en jeugdwerkingen.

Korei
Gidsenvereniging Korei vzw verzorgt rondleidingen voor en achter de schermen van BRONKS. Een verhaal over de nauwe betrokkenheid tussen gebouw/architectuur, theatermakers en de omgeving.

Praktisch
Duur: 1,5 uur
Taal: in het Nederlands, Frans of Engels
Prijs:  €130,  €110 voor scholen
Max. 20 deelnemers
Contact: 02 380 22 09 - info@korei.be - www.korei.be

GROEPSBEZOEK
We verwelkomen graag klassen of andere groepen bij onze voorstellingen in de vrije tijd.
Wanneer je als groep komt, komen de begeleiders gratis mee.

Goed om te weten

  • Gelieve als groep via het onthaal (02 21 999 21 / info(at)bronks.be) te reserveren. Zo behouden wij een beter overzicht op de samenstelling in de zaal. Bovendien kunnen we je zo beter infomeren over de omkadering van de voorstelling.
  • Op een gemaakte reservering mag tot drie weken voor de voorstelling nog een wijziging in aantal – (alles wat daarna wordt gewijzigd, wordt gefactureerd) worden toegepast.
  • Scholen die naar een vrije voorstelling komen, genieten alsnog van de schooltarieven.

Interesse in een concrete voorstelling? Of hulp nodig bij je keuze uit ons programma? Of geïnteresseerd in een aansluitend kijkje achter de schermen?
Voor al je vragen rond groepsbezoek in de vrije tijd kan je contact opnemen met Hiske Zomer: hiske(at)bronks.be, 02 6095898.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven