NIEUWS

PERFORMERS GEZOCHT VOOR NIEUWE PRODUCTIE
Professionele performers gezocht voor een nieuwe productie van BRONKS en regisseur/choreograaf Randi De Vlieghe (WaWilWieDoen, Operatie Charlie, Zoo doen ze de dingen, Voetbal op hoge hakkenRita...).

Deze productie wil de ultieme cross-over onderzoeken tussen theater, dans, zang, musical, performance ART, film, social media, politiek pamflettheater, popmuziek, documentair theater, shocktheatre en make-up.

PROFIEL
Fysieke performers/spelers/dansers met een obsessieve verhouding met tekst, muziek, zang, personage, performance, theatrale transformatie of een Instagram entiteit.

Vermeld in je aanmelding kort en bondig hoe het aspect  ‘CROSS-OVER’ op jou van toepassing is. Bv: acteur die impressies van Leonardo Di Caprio beheerst en graag liedjes van Katy Perry zingt, danser met een grote voorliefde voor vogueing, singer-songwriter die liedjes nazingt, iemand die elke week een andere haarkleur aanneemt en erg beknopt de klimaatopwarming kan uitleggen, een krumping en house danser die zich intensief schoolt in karate en percussie… .

BRONKS en Randi De Vlieghe organiseren werkmomenten/audities om een groep van 5 performers samen te stellen. Deze vinden plaats op 26/09/'19, 27/09/'19, 28/09/'19, 26/10/'19, 27/10/'19 in BRONKS.

REPETITIES & TOUR
• december 2020 (14 tot 17 dec.) 
• januari 2021
• februari 2021
De premièredatum is voorzien op 27 februari 2021.
De tourperiode volgt aansluitend op de premièredatum.

REAGEREN
Stuur je cv samen met een recente foto naar info@bronks.be.
De deelname aan de auditie is pas zeker na een persoonlijke uitnodiging of bevestiging.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven