BEREIKBAARHEID

BEREIKBAARHEID
BRONKS is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein stap je uit in BRUSSEL CENTRAAL, van daaruit is het 15 à 20 minuten wandelen. Nog sneller ben je er met een Villo fiets of Blue-bike. Of je neemt metro 1 of 5 en stapt uit aan halte Sint-Katelijne. Ook met tram 51 (halte Vlaamsepoort) en bus 88 (halte Dansaert) ben je er zo.
www.nmbs.be
www.mivb.be

PARKEREN

2. PARKEREN
BRONKS beschikt niet over een eigen parking en we raden af om te parkeren in de straten rond BRONKS. Als parkeren al toegelaten is, zijn de tarieven hoog en mag je maximum 2 uur blijven staan. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn “parking Lepage” (op 100 meter, Léon Lepagestraat 23, tarieven € 2,50 per uur) en “parking Dansaert” (op 300 meter, Nieuwe Graanmarkt 2, tarieven vanaf € 2,50 per uur).

Je kan ook kiezen voor Park & Ride. Parkeer je auto net buiten de stad en neem het openbaar vervoer tot vlakbij je bestemming. Brussel beschikt over verschillende Park & Ride-parkings. Deze zijn gratis.

TOEGANKELIJKHEID
BRONKS is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met een visuele beperking. Geef ons vooraf een seintje, zodat we begeleiding naar de zaal kunnen voorzien en een goede plaats kunnen vrijhouden.

OPENINGSUREN BRONKS-ONTHAAL
Open op woensdag van 12:00 tot 17:30 en vanaf één uur voor een publieke activiteit (Varkensmarkt 15-17, 1000 Brussel).
Telefonisch (02 21 999 21) en via mail (info@bronks.be) bereikbaar van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00.
Tickets bestel je doorlopend via WWW.BRONKS.BE.