4+
  • Locatie BRONKS
  • Duur60'

Absurd huiselijk muziektheater.

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd, soms verstoord en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert.

Oma en de klusjesman spreken een bizarre taal die niet te verstaan is, maar die toch iedereen begrijpt.
BiZAR is een speelse en muzikale voorstelling vol auditieve en visuele verrassingen. Een absurde en woordeloze choreografie voor kleuters, waarin herkenbaarheid en Belgisch objectensurrealisme samen een walsje dansen.

“Compleet geschift en maf en oh zo leuk” – Theaterkrant

CREDITS

CC De Borre & Centre culturel de la Vallée de la Nethen, Beauvechain/ Spel & manipulatie objecten Kristin Arras en Marc Weiss/ Vormgeving & 'coach de manipulation' Pat Van Hemelrijck/ Kostuums & vormgeving Marie Kersten/ Spelcoaching & regie Marie-Odile Dupuis/ Compositie & muziektheatrale coaching Bo Spaenc / Techniek Dries Bellinkx en Loïc Scuttenaire/ In samenwerking met CC De Borre & Centre culturel de la Vallée de la Nethen, Beauvechain/ Kwam tot stand in het kader van de culturele samenwerking tussen de Vlaamse en de Franse Gemeenschap

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven