8+
  • Locatie BRONKS - grote zaal
  • Opmerking@ BRONKS

Ongelofelijk toch, dat 25 000 jaar geleden mensen hebben geleefd – mannen en vrouwen – die tekeningen achterlieten op de wanden van de grotten waarin ze leefden!
Dat de falaise boven de grotingang instortte en dat daardoor die meesterwerken voor duizenden jaren verborgen bleven!
En dat dan, niet zo lang geleden, per toeval de ingang van die grot werd herontdekt, en daarmee ook de tekeningen … alsof ze pas 5 minuten eerder waren gemaakt!

Ongelofelijk, toch! En wij, wat zouden wij graag achterlaten en de mensen van de toekomst laten herontdekken binnen 25 000 jaar?

Philippe verwelkomt ons in zijn atelier en probeert om een antwoord te vinden op deze vraag. Hij filosofeert er op los en zo ontdekken we het pad van de scheppende kunst. Een pad vol geestdrift, maar ook van stiltes en aarzelingen, en pad dat evolueert en uiteindelijk tot resultaten leidt. Philippe vertelt en tekent … dingen zonder nut, zoals de regen.

CREDITS

Spel Philippe Léonard / Creatie Pierre Richards en Philippe Léonard / Regie Pierre Richards / Vormgeving en kostuums Catherine Somers / Muziek Philippe Morino en Juliette Richards / Lichtontwerp Luc Jouniaux / Video Arnaud Van Hammée / Techniek Luc Jouniaux of Karl Autrique

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven