8+
Hallo Familie Trailer
  • Locatie BRONKS - grote zaal
  • Duur'70
  • OpmerkingNaast de Workshop Maskers Maken is de reguliere kinderopvang ook open tijdens deze voorstelling.
    Een seintje vooraf via info@bronks.be is gewenst

>>>>>> DE VOORSTELLING

Over ouders en andere wonderlijke wezens

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een dromerige dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.


De pers over Hallo Familie
"In Hallo familie weten Moniek Merkx en haar team die wereld, waar we maar een paar jaar in wonen, totdat we er de baas van moeten worden, heel zorgvuldig te vangen. Dat doen ze op een voor Maas kenmerkende manier: wervelend, kleurrijk en muzikaal.
Theaterkrant, Wendy Lubberding

Elk kind moet naar Hallo Familie (en elke volwassene ook)." 
Theater en Musicalnieuws, Elise Kantconcept, regie: Moniek Merkx
met: Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma (Lia - Alida Maria Agatha) en een kind Loes Raaijmakers
muziek: Joop van Brakel
choreografie: Art Srisayam
decor: Sanne Danz
kostuums: Nicky Nina de Jong>>>>>> ROND DE VOORSTELLING

Workshop Maskers Maken
&
Professioneel Polaroid Portret


In Hallo familie veranderen de acteurs in dieren, poppen of andere wezens. Vaak doen ze dit door een masker op te zetten.
Wil jij ook een masker maken? Niet getreurd dan als je te jong bent voor de voorstelling, want terwijl jouw familie in de zaal zit, mag jij je uitleven in het café met de Workshop Maskers Maken.
Na de voorstelling kan iedereen aanschuiven bij de workshop en kun je met de hele familie een Professioneel Polaroid Portret laten schieten.

>> gratis - maar vooraf inschrijven via info(at)bronks.be.

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven