• Locatie BRONKS
 • Prijs €150 voor een week
  kortingen: €120, €75, €60 (obv belastbaar inkomen)
  Kortingen: schrijf in, kies voor “overschrijving” en neem contact met ons op.
 • OpmerkingLet op: deze stage is verspreid over twee weken
 • Info

  Inschrijvingen hiervoor starten op zondag 16/09/’18 om 10:00 - enkel online
  Volzet? Schrijf je in op de WACHTLIJST.

   

Peeping Tom is een Belgisch danstheatergezelschap met internationale uitstraling. In hun werk verstoren ze graag de gangbare logica van tijd, ruimte en sfeer waardoor de schaduwkanten van de mens bloot komen te liggen. Het resultaat is vaak heel filmisch met een publiek dat aan zijn stoel gekluisterd is.
BRONKS droomde al langer van een samenwerking met Peeping Tom omwille van deze bijzondere theatertaal. Met het oog op het laatste luik van de Vader – Moeder – Kind trilogie waaraan het gezelschap momenteel werkt, is ook voor Peeping Tom het juiste moment aangebroken; een unieke inkijk in de leef- en gedachtewereld van hun onderwerp.  

 

 

Brandon Lagaert (°1992, Gent, BE) studeerde Woordkunst Drama aan het SKI in Gent en studeerde in 2012 Hedendaagse Dans aan het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen. Het jaar daarop vervoegde hij Peeping Tom voor de productie van Vader. Hij is momenteel ook deel van de cast van Moeder. Naast zijn werk met Peeping Tom werkt Brandon ook samen met diverse artiesten, zoals aan het école de Théâtre Physique in Straatsburg, waar hij onder andere experimenteert met film. Hij ontwikkelt zichzelf ook tot een allround artiest in verschillende disciplines, zoals theater, dans, film, regie, en meer. Dit werk is gegroepeerd onder de naam ‘Kaiho’. Na de creatie van Vader maakte hij de performance Subdued met een deel van het materiaal dat niet was gebruikt. Met deze voorstelling won hij een ‘Outstanding Performer Award’ op de Copenhagen International Choreography Competition. In 2016 kreeg Brandon een BILL Award voor jonge, opkomende Belgische artiesten, in de categorie ‘visuele kunsten’.

Atelier volzet? Schrijf je in op de wachtlijst (de link vind je ONDERAAN LINKS op deze pagina). 

DATA

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven