8+
  • Locatie La Tour à Plomb, Slachthuissstraat 24, Brussel
  • Prijs €8 / €10
    Festivalpas (10-beurten) €80
  • Duur'35
  • Opmerking- Locatie: La Tour à Plomb, Slachthuisstraat 24, (800 meter lopen vanaf BRONKS)
    - Tijdens deze voorstelling is er kinderopvang bij BRONKS voorzien.

Onderdeel van EXPORT/IMPORT FESTIVAL.

“We hoeven niet de top te bereiken. We hoeven niet oud te worden of jong te blijven, op te klimmen of af te vallen. We willen hier en nu zijn. We willen een feest bouwen en los gaan. We willen de diepte in, waar niemand meer iets over ons te zeggen heeft. We willen schudden, schokken, schreeuwen, schampen, schitteren en schaterlachen. We willen Shake Shake Shake. HIT ME!

Met Shake Shake Shake: first edition onderzoeken De Dansers hoe dans in een concert kan worden vervlochten. In het donker tussen de instrumenten klinkt de muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen, alle ellende van je af te schudden. Onder vrolijk klinkende tonen schuilt waanzin, die soms grappig overkomt maar des te gevaarlijker is.
Een live band van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een cocktail vol ingehouden woede en uitbundige vrolijkheid, pijn en waanzin, dooddansen en schaterlachen.
Een energiebom die nog lang blijft nazinderen.
 

CREDITS

De Dansers (NL)
Concept Josephine van Rheenen en Guy Corneille
Choreografie/Chorégraphie Josephine van Rheenen
Cast (live muziek & dans/musique live & danse) Marie Khatib-Shahidi, Yoko Ono Haveman, Ruben van Asselt, Guy Corneille, Wannes De Porre, Hans Vermunt

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven