XL
  • Locatie La montagne magique, Brussel, BE

Op de bodem van een smetteloos witte ijskast lijkt alles prima zijn gangetje te gaan. Maar tijdens een elektriciteitsplannen begint alles te ontdooien en verandert de inhoud dramatisch. Een bio-broccoli uit Sicilië, een visstick uit Alaska en een mooie knapperige Magnum die zo uit een reclamespotje lijkt te stappen, tellen af naar hun razendsnelle verval. "Het leven is mooi, straks worden we opgegeten!" zingen ze vrolijk in koor.

Dit fysieke theater verkent de grenzen van crisissituaties die wij het hoofd moeten bieden. Het stelt de vraag, wat wij al dan niet bereid zijn te doen om deze samenleving te laten voortbestaan. 

La fonte, een waanzinnige satire over het lot van onze over-consumptiemaatschappij, confronteert ons met zaken waar we anders voor wegkijken. Bestaat er nog iets anders dan geconsumeerd worden of verrotten?

CREDITS

Avec Raphaëlle Corbisier, Michele De Luca et Laurent Staudt. Texte et mise en scène : Alexis Julémont. Dramaturgie et assistanat à la mise en scène : Victor Rachet. Assistanat à la mise en scène et à la production : Elfé Durçen. Lumière : Sibylle Cabello. Son : Jérôme Colleyn. Scénographie et costumes : Bastien Poncelet.

 

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven