all
  • Locatie BRONKS

Ook dit jaar verwelkomen we graag onze trouwe partner Circus Zonder Handen.

De Circusdagen zijn het hoogtepunt van het circusjaar. Tijdens de Circusdagen tonen de deelnemers van Circus Zonder Handen hun acrobatische kunsten in en rond BRONKS. Kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen brengen samen een show vol circusmagie. Duizenden Brusselse jongeren ontdekken wekelijks hun kunst-en-vliegwerk bij Circus Zonder Handen. Tijdens de Circusdagen tonen ze dit aan een breed publiek. Het volledige programma vind je hier terug. Tickets voor de toonmomenten kunnen enkel via Circus Zonder Handen worden besteld, deelnemers hebben voorrang.

Op de vooravond van de jaarlijkse Circusdagen, is er een spectaculaire galavoorstelling. De eigen BXL C jongeren van Zonder Handen treden schouder aan schouder op met een indrukwekkend scala aan gerenommeerde circusartiesten uit binnen- en buitenland, een niet te missen show.
De opbrengst van deze voorstelling gaat integraal naar de circuseducatie van financieel kwetsbare jongeren binnen Circus Zonder Handen. Het inclusieve DNA is de kracht van de werking. Al jaren wordt circuseducatie succesvol ingezet om gemeenschapsvormend te werken en uitval van kansengroepen tegen te gaan. Ook de meest kwetsbare jongeren krijgen brede ontwikkelingskansen aangereikt, met uitzicht op een succesvolle en geïntegreerde toekomst.

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven