6+
Trailer EXIT
  • Locatie BRONKS

In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen vier individuen in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen. Wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan thuiskomen?

Een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partner-acrobatie en balansbord samenvloeien.
 

“Het stuk bouwt slim op naar een adembenemende apotheose (…) de performers hijsen zich de lucht in, glijden van de muur en zoeken met z’n vieren een balans die ze uiteindelijk ook vinden. Indrukwekkend (…) dé sensatie van het weekend.” - De Standaard

EXIT blaast je omver. Het is een combinatie van dans en circus, met vier eenlingen die, na aanvankelijke weerstand, elkaar nodig hebben om balans in hun leven te vinden. Het is ongelofelijk hoe de vier jonge mannen al die loop- en bewegingspatronen uitvoeren, telkens net omzeilend of juist expres het tegendeel. En hoe ze steeds net op tijd weg zijn om die omklappende wand niet tegen hun hoofd te krijgen. - Dagblad van het Noorden

CREDITS

Concept, choreografie Piet Van Dycke 
Performers Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner, Will Blenkin 
Muziek Bastiaan van Vuuren
Dramaturgie Marie Peeters 
Installatie Arjan Kruidhof, Arjen Schoneveld 
Scenografische ondersteuning Menno Boerdam 
Vooronderzoek Bavo De Smedt, Marius Cavin en Raff Pringuet 
Coproductie Festival Circolo, DansBrabant, Theater op de Markt, HET LAB Hasselt, Circ’uit, Miramiro, Cirklabo
Met steun van PLAN, Stad Leuven en Grensverleggers/deBUREN (een regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland)

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven