all
  • Locatie BRONKS
  • Opmerking

    Koop nu jullie tickets voor de Benefietvoorstelling op donderdag bij BRONKS, voor de andere voorstellingen kregen de deelnemers van Circus Zonder Handen een ticketlink via mail.

Ook dit jaar verwelkomen we graag onze trouwe partner Circus Zonder Handen.

De Circusdagen zijn het hoogtepunt van het circusjaar. Tijdens de Circusdagen tonen de deelnemers van Circus Zonder Handen hun acrobatische kunsten in en rond BRONKS. Kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen brengen samen een show vol circusmagie.

Duizenden Brusselse jongeren ontdekken wekelijks hun kunst-en-vliegwerk bij Circus Zonder Handen. Tijdens de Circusdagen tonen ze dit aan een breed publiek. Alsof dit nog niet spectaculair genoeg is, treden er ook professionele artiesten uit binnen- en buitenland op en kan je zelf deelnemen aan verschillende workshops.

Op donderdag 25 mei is er een benefietvoorstelling waarbij Circus Zonder Handen samen met hun circusjongeren topacts uit binnen- en buitenland presenteert. Alle inkomsten voor de verkoop van deze spetterende galavoorstelling komt direct ten voordele van hun werking.
 

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven