10+
Trailer Alice in Randomland
  • Locatie BRONKS
  • Duur50'

Doomscrolling voor verdwaalde tieners

ALICE IN RANDOMLAND is een absurde reis door de diepe krochten van the rabbit hole, waar alles random lijkt, fucked up weird is en waar het leven uber mega cringe is. De enige optie is volgen of verdrinken. Een escapistisch delirium van een verdwaalde puber die antwoorden zoekt in de krochten van het web. 

Zit Alice vast in the afterlife of is het een zelf geconstrueerde wereld van een veranderende puber die op zoek gaat naar zichzelf? Of loopt ze weg van haar veranderende (fysieke) zelf, haar ouders en the real life dat te groot is om te bevatten?

Het internet als koortsdroom. Een dwaaltocht in de oneindigheid aan mogelijkheden, op zoek naar een plekje in deze wereld. Een mix tussen Dora the (internet) explorer on speed en Alice in wonderland on lsd.

Dinsdag.org is een jong theatercollectief bestaande uit Jeff en Bas of Bas en Jeff. Ze staan in voor de bevordering van zinnige onzin in de samenleving, voeren theatraal onderzoek naar de staat van onze digital times en willen de huidige theatercanon van andere referenties voorzien. Hun werkwijze ambieert professionele bricolage, doordachte warrigheid en gemeende ironie. Na hun debuut The Memeing of Life is ALICE IN RANDOMLAND hun tweede productie.

CREDITS

Creatie en spel Jeff Aendenboom, Ellen Sterckx en Bas Vanderschoot 
Dramaturgie Marie Peeters
Einderegie Simon D'Huyvetter 
Sound design Willem Malfliet 
Lichtontwerp Max Adams
Figuren Paul Contryn, Katinka Heremans 
TECHNIEK EN DECOR Aaron Bruyninckx, Stéphane Vloebergh 
Productieleiding Noor de Graaf 
Dinsdag.org in coproductie met DE MAAN
Met ondersteuning van De Vlaamse Gemeenschap
Met dank aan Het Internet, De Studio en BRONKS

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven