XL

YES, yes, yes, dit kan iets worden! YES is zacht, YES is dicht, YES is spanning en loslaten, YES is te veel en te weinig. YES is; alles wat je aanraakt, verander je. YES is bijna een solo, een solo met een gast. 

Een performance als een cascade van plezier, verdriet en dromen over mogelijkheden die voortkomen uit een constante van wat is geweest en wat is. YES benadrukt fictie als kompas in de verbeelding van waar we willen zijn; werkend met de transformerende krachten van water en het revolutionaire potentieel van de storm. 

• BamBam Frost is een danser en choreograaf uit Stockholm, Zweden. Frost werkt vanuit een intersectioneel feministisch perspectief en haar werk is in constante transformatie en dialoog met de actualiteit. In haar werk benadrukt ze fun en fictie als kompas om choreografische voorstellen voor verandering te bedenken en vorm te geven. YES is het tweede werk van BamBam Frost, na haar debuut SORRY in 2018.

COPRESENTATIE KAAITHEATER
 

CREDITS

choreograaf & performer BamBam Frost
performer Lydia Östberg Diakité
lichtontwerp Anton Andersson
compositie & geluidsontwerp Yared Cederlund
scenografie Lisa Berkert Wallard
kostuum Hanna Kisch
artistieke hulp Lydia Östberg Diakité, Alexandra Tveit
productie & internationale relaties MDT, Johnson & Bergsmark, Nordberg Movement
coproductie MDT Sthlm, Säfsten Produktion, Bora Bora residency at Zodiak
met de steun van Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Stockholm stad och Life Long Burning – Towards a sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe project (2018-2022), Creative Europe
 

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven