6+
  • Locatie BRONKS
  • Opmerking

    LEUK IDEE: vier je verjaardag bij BRONKS

    Zin om je verjaardag te vieren op zondagmiddag met deze leuke voorstelling ? Kijk dan zeker eens naar onze verjaardagsformule.

In een dichtbegroeid en mysterieus bos stuiven twee herten weg voor een jager. Hun ogen flitsen alle kanten op, in ijltempo wikken en wegen ze hun opties.

In een bruin café stopt na veertig jaar de ene helft van een onafscheidelijk showduo plots met zingen. De zangeres staart stil en bewegingsloos in de verte en ziet opeens een opening, een nieuwe mogelijkheid.

Zowel de herten als de zangeres staan op het punt een levensbepalende keuze te maken.

Twee werelden vallen in stukken uiteen, versmelten en vermengen. Ze beginnen met elkaar te communiceren. Het gruis en de brokstukken worden de bouwstenen van iets nieuws, iets onbekends. Hoe gaan we ermee om als onze wereld instort? Als we vastlopen in een crisis, of in een leven dat ons niet meer past? Hoe raken we niet verlamd door angst voor wat we niet kennen? Hoe blijven we moedig nieuwe verhalen verzinnen, nieuwe openingen zien? En zullen we altijd blijven verlangen naar iets nieuws of vinden we op een dag dat wat we al die tijd misten?

Oh Deer! is een beeldende muzikale voorstelling voor iedereen vanaf zes jaar over verlangen, zoeken, hoop, jezelf overstijgen, opgaan in het moment en de bokkensprongen die je maakt als je iets heel spannend vindt.

CREDITS

CONCEPT Gina Beuk  
VAN & MET Bavo Buys, Hendrik van Doorn, Gina Beuk 
EXTERN OOG & MUZIEK Lucas van der Vegt  
EINDREGIE & COACHING Renée Goethijn 
SPELCOACHING Maxim Storms 
KOSTUUMS Louis Verlinde
SCENOGRAFIE Stefan Jakiela
PRODUCTIE BRONKS
COPRODUCTIE Perpodium
MET DE STEUN VAN de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

DATA

za 28/09/2024, 19:00 BRONKS - PREMIÈRE - PRESALE seizoen 24-25! KOOP TICKETS
zo 29/09/2024, 15:00 BRONKS - PRESALE seizoen 24-25! KOOP TICKETS

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven