6de middelbaar
  • Locatie BRONKS
  • OpmerkingDe inschrijvingen voor schoolvoorstellingen zijn afgerond, voor meer info contacteer scholen@bronks.be

Acht acteurs laten in een symbiose van ontvangst– en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan. Want niemand blijft.

De KOE probeert in HelloGoodbye het midden te ontlopen. Dit door in te zoomen op het aankomen en vertrekken van mensen. Het stuk wordt enkel opgebouwd met aankomst- en vertrekscènes uit Russische en westerse literatuur aangevuld met eigen teksten.

Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee, en welke bagage laten we achter? Wat geven we daarover prijs tijdens een ontmoeting? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom kunnen de mensen die hun jas aan doen om weg te gaan maar niet vertrekken? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen?

Van en met Natali Broods, Sien Eggers, Ans Van den Eede / Greet Jacobs, Peter Van den Eede, Mats Vandroogenbroeck / Joeri Happel, Michael Vergauwen, Willem de Wolf, Tanya Zabarylo  / Dramaturgische ondersteuning Louise Van den Eede / Techniek en lichtontwerp Bram De Vreese en Pol Geusens / Productie de KOE / Met de steun van de Vlaamse overheid

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven