• Locatie BRONKS

Je staat voor een gigantische muur. Wat er aan de overzijde is, weet niemand. Er hangt een bord: toegang verboden voor iedereen die niet voortdurend verwonderd is.

Stel dat je per ongeluk op de Scherpgetande Stenen trapt. Een Gevleugelde Grammofoon biedt je een rit aan. Je loopt de Naakte Waarheid tegen het lijf. Een Betoverde Boom met takken als klauwen smeekt je om hem weer tot mens te maken. In een Smoorhete Woestijn moet je een vinger afgeven in ruil voor een slok… Wat doe je dan? 

Aventuras is een interactieve tocht waarbij de deelnemers telkens weer voor uitdagende keuzes staan. Een reis doorheen bizarre werelden waarbij je moed danig op de proef wordt gesteld. Een ontmoeting met ongrijpbare wezens die je aansporen om door te zetten. Vergeet vooral je paspoort niet. 

Laika en Prado - Associação Cultural slaan de handen in elkaar en maken een mobiele en zintuiglijke installatie, geïnspireerd door de fantastische beelden en teksten uit Aventuras de João sem Medo van de Portugese auteur José Gomes Ferreira. Aventuras wordt zowel in een Nederlandstalige als in een Portugese versie gecreëerd. 

CREDITS

CONCEPT EN REGIE Peter De Bie en Patricia Portela
TEKST Patricia Portela (naar José Gomes Ferreira)
SPEL Mirthe Duquesnoy, Celia Fechas en Sara Sampelayo
SCENOGRAFIE Peter De Bie
MUZIEK Miguel Abras
KOSTUUMS Leentje Kerremans
DRAMATURGIE Mieke Versyp
LICHTONTWERP Thomas Stevens
PRODUCTIE EN TECHNIEK Laika
IN COPRODUCTIE MET Perpodium
MET DANK AAN Cronos Invest
MET DE STEUN VAN de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische federale overheid

VOORBIJ

Toon/Verberg alle data

Ook leuk

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven