Het theaterbezoek

INLEIDING VOORAF
Bij iedere schoolvoorstelling voorzien wij een educatieve omkadering; deze omkadering varieert al naargelang de leeftijd van de leerlingen en de inhoud van de voorstelling. Eén van onze STUDIO BRONKS-medewerkers neemt vooraf contact op om praktische afspraken te maken.

BEREIKBAARHEID
BRONKS is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de schoolbus. Hier vind je een gedetailleerde wegbeschrijving.

AANWEZIGHEID
Om de voorstellingen stipt te kunnen laten beginnen, vragen we om 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Gelieve BRONKS ALTIJD te verwittigen als de school te laat dreigt te komen. Zo niet, wordt de toegang tot de zaal sowieso geweigerd na aanvang van de voorstelling en wordt het bedrag gefactureerd.

IN DE THEATERZAAL
- Wij wijzen de leerlingen een stoel toe in de zaal en vragen aan de leerkrachten/begeleiders om afwisselend op de hoeken en in het midden van een rij plaats te nemen. Gelieve als leerkracht/begeleider op de voor jou voorziene zetel te gaan zitten. Eens iedereen van jouw klas zit, kan je gerust nog leerlingen verplaatsen; ken je Pappenheimers.
- Niet alleen het geluid, maar ook het licht van Smartphones is uitermate storend en wordt niet getolereerd, zowel van leerlingen, als van leerkrachten. Gebruik je graag een foto van de voorstelling op de schoolwebsite of dergelijke? Laat het ons weten, dan bezorgen we je met plezier enkele foto’s.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven