JAARWERKING

Ateliers-jaarwerking
De jaarwerking richt zich naar kinderen en jongeren (vanaf het 5e leerjaar > 21 jaar) die gebeten zijn door de podiumkunsten en de drang voelen om zelf iets te maken of te vertellen. Eerder dan een klassieke ‘acteer les’, ligt de focus op het creatieve proces op zich. Een proces dat bij iedereen anders verloopt. Door actief met de deelnemers aan de slag te gaan, geven professionele artiesten een inkijk in hun manier van werken; wat is inspiratie? Welk medium leent zich het beste om een idee uit te werken? Wat is dramaturgie? Hoe maak je een scène? Wat is acteren eigenlijk? Is theater alleen maar ‘doen alsof’? Hoe schrijf je een tekst voor theater? Wanneer is een theaterstuk “goed”? … 
Een wisselwerking tussen artiesten en deelnemers, een uitwisseling van ideeën, inspirerend voor beiden. Naast het zelf doen en onderzoeken, gaan de deelnemers naar verschillende try-outs en voorstellingen, zijn er masterclasses van andere artiesten, wordt er in teksten, films en tentoonstellingen gedoken. Deze manier van werken vergt een groot engagement. Elke woensdag werken de deelnemers drie uur samen in groepjes van 12. Meestal met leeftijdsgenoten, maar soms ook groep overschrijdend.

HOE DEELNEMEN?
>>          Deelnemers van de STUDIO BRONKS Jaarwerking (het vroegere Traject) 2018-2019 kunnen zich herinschrijven.
>>          Nieuwe geïnteresseerde kandidaten moeten zich aanmelden bij BRONKS (via info(at)bronks.be) en worden gecontacteerd wanneer er plaats vrijkomt. Ook worden zij op de hoogte gehouden van mogelijke andere projecten. Het is ook aangeraden om een STUDIO BRONKS Vakantie Atelier te volgen.

PRIJZEN 
€300
kortingen: €240 - €150 - €120 (obv belastbaar inkomen)

UNIEKE SAMENWERKING 2019-2020
In 2019-2020 geven BRONKS en Circus Zonder Handen samen een atelier.
Meer info en inschrijven: via deze link.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven