OVER STUDIO BRONKS

STUDIO BRONKS is de atelierwerking van BRONKS voor iedereen van 6 tot 21 jaar.
Binnen de STUDIO BRONKS-werking komen verschillende disciplines aan bod, maar de focus ligt op theater. Alle ateliers worden begeleid door ervaren acteurs en theatermakers. Iedereen die theater wil spelen, maken, kijken of beter begrijpen, komt aan bod. Alle ateliers worden in het Nederlands gegeven, met soms een workshop die toegankelijk is voor Franstaligen.

STUDIO BRONKS Congé
STUDIO BRONKS Congé zijn de stages tijdens de schoolvakantiestages.Tijdens STUDIO BRONKS Congé maken kinderen en jongeren op enkele dagen tijd kennis met een aspect uit de podiumkunsten (theater, regie, video, muziek, choreografie, …). Dit kan uitmonden in een klein toonmoment, maar is zeker niet het streefdoel.

STUDIO BRONKS Traject
Binnen het STUDIO BRONKS Traject leggen kinderen en jongeren gedurende enkele jaren een Traject af waarin ze de verschillende facetten van het theatermaken ontdekken. Ongeveer 1 keer per week wordt er samengekomen (in bepaalde periodes is dit meer of minder) en gewerkt rond bepaalde thema’s, disciplines, interesses, …
Er is plaats voor ongeveer 60 deelnemers; 3 groepen van 20.

STUDIO BRONKS Projecten
Ieder seizoen zetten we projecten op stapel buiten de reguliere STUDIO BRONKS-werking. Hiermee richten we ons naar kinderen/jongeren die niet automatisch de weg vinden naar het aanbod. Maatwerk waaruit vaak pareltjes ontstaan (zie tabblad Projecten). 

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven