OVER STUDIO BRONKS

>>>CORONA UPDATE

Jaarwerking ateliers >12 jaar
Omdat de maatregelen om het coronavirus in te perken verstrengd werden, zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om momenteel al onze ateliers voor deelnemers ouder dan 12 jaar te annuleren.

Jaarwerking Ateliers <12 jaar (update 26/01 - 21:00)
Omdat de groepen uit niet meer dan 10 kinderen bestaan per week kunnen we de ateliers laten doorgaan.
De overheid vraagt met aandrang aan ouders en kinderen met meerdere hobbby's om slechts 1 hobby hiervan uit te oefenen voor onbepaalde tijd.
Gelieve ons via info(at)bronks.be te laten weten indien jouw kind hierdoor NIET meer deelneemt aan de STUDIO BRONKS-werking.

Ateliers in de Paasvakantie
Meer nieuws volgt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STUDIO BRONKS is onze atelier- en publiekswerking. De focus ligt op het ontwikkelen van de eigen mogelijkheden, het aanscherpen van nieuwsgierigheid en een kritische geest, ten volle spelplezier en liefde voor theater beleven en ontplooien, op maat van verschillende publieksgroepen. STUDIO BRONKS wordt gedragen door enkele vaste BRONKS-medewerkers en regelmatig versterkt door freelance artiesten en versterkende samenwerkingen.

Binnen STUDIO BRONKS zijn er verschillende werkdomeinen:
DE ATELIERS
-> tijdens de vakanties
-> langlopend
-> op verplaatsing

THEATERPROJECTEN / OPROEPEN / AUDITIES
In de loop van het jaar zijn er regelmatig andere unieke speelkansen, zowel binnen de eigen werking als van derden. De beste manier om hiervan op de hoogte te blijven is door in te schrijven op de nieuwsbrief

PROJECTEN
We hebben meerdere samenwerkingen en projecten die een sociaal-maatschappelijke insteek hebben. Met deze projecten treden we buiten ons huis en bouwen bruggen naar publieken die we niet bereiken. Enkele van deze initiatieven vind je hier terug. 

De BRONKS-AMBASSADEURS
Een vaste waarde binnen BRONKS. Maak hier kennis met hen.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven