OVER STUDIO BRONKS

STUDIO BRONKS is onze atelier- en publiekswerking. De focus ligt op het ontwikkelen van de eigen mogelijkheden, het aanscherpen van nieuwsgierigheid en een kritische geest, ten volle spelplezier en liefde voor theater beleven en ontplooien, op maat van verschillende publieksgroepen. STUDIO BRONKS wordt gedragen door enkele vaste BRONKS-medewerkers en regelmatig versterkt door freelance artiesten en versterkende samenwerkingen.

Binnen STUDIO BRONKS zijn er verschillende werkdomeinen:

DE SCHOLEN
We hebben een uitgebreide scholenwerking voor kleuter, lager en secundair met hoofdzakelijk schoolvoorstellingen waarrond vooraf in de klassen gewerkt wordt. Ook zijn er regelmatig schoolprojecten en samenwerkingen die heel divers van aard kunnen zijn. Het aanbod ontdek je hier.

DE ATELIERS

-> tijdens de vakanties
-> langlopend
-> op verplaatsing

THEATERPROJECTEN / OPROEPEN / AUDITIES
In de loop van het jaar zijn er regelmatig andere unieke speelkansen, zowel binnen de eigen werking als van derden. De beste manier om hiervan op de hoogte te blijven is door in te schrijven op de nieuwsbrief

PROJECTEN
We hebben meerdere samenwerkingen en projecten die een sociaal-maatschappelijke insteek hebben. Met deze projecten treden we buiten ons huis en bouwen bruggen naar publieken die we niet bereiken. Enkele van deze initiatieven vind je hier terug. 

De BRONKS-AMBASSADEURS
Een vaste waarde binnen BRONKS. Maak hier kennis met hen.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven