OVER STUDIO BRONKS

>>>CORONA UPDATE

Jaarwerking ateliers>12 jaar
Omdat de maatregelen om het coronavirus in te perken verstrengd werden, zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om momenteel al onze ateliers voor deelnemers ouder dan 12 jaar te annuleren.

Jaarwerking Ateliers<12 jaar
Het werd nog niet officieel bevestigd, maar de kans is groot dat de ateliers op woensdagmiddag voor kinderen tot 12 jaar ook geannuleerd moeten worden. We vragen je alvast via deze weg om de nodige voorbereidingen te treffen en te anticiperen op een eventuele annulatie. We volgen de berichtgeving op de voet, gelieve altijd onze website te raadplegen voor de laatste update.

Ateliers in de Paasvakantie
Meer nieuws volgt.

STUDIO BRONKS is onze atelier- en publiekswerking. De focus ligt op het ontwikkelen van de eigen mogelijkheden, het aanscherpen van nieuwsgierigheid en een kritische geest, ten volle spelplezier en liefde voor theater beleven en ontplooien, op maat van verschillende publieksgroepen. STUDIO BRONKS wordt gedragen door enkele vaste BRONKS-medewerkers en regelmatig versterkt door freelance artiesten en versterkende samenwerkingen.

Binnen STUDIO BRONKS zijn er verschillende werkdomeinen:
DE ATELIERS
-> tijdens de vakanties
-> langlopend
-> op verplaatsing

THEATERPROJECTEN / OPROEPEN / AUDITIES
In de loop van het jaar zijn er regelmatig andere unieke speelkansen, zowel binnen de eigen werking als van derden. De beste manier om hiervan op de hoogte te blijven is door in te schrijven op de nieuwsbrief

SOCIAAL-MAATSCHAPPELIJK
We hebben meerdere samenwerkingen en projecten die een sociaal-maatschappelijke insteek hebben. Met deze projecten treden we buiten ons huis en bouwen bruggen naar publieken die we niet bereiken. Enkele van deze initiatieven vind je hier terug. 

De BRONKS-AMBASSADEURS
Een vaste waarde binnen BRONKS. Maak hier kennis met hen.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven