MEI 2024
ma di wo do vr za zo
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             

projecten

OUDERPROJECT
Met het Ouderproject richten we ons samen met Brusseleer en een aantal Brusselse scholen rechtstreeks naar de ouders van schoolgaande kinderen. Een groepje van een tiental ouders bezoekt gedurende een schooljaar zes voorstellingen bij BRONKS, zowel tijdens de schooluren als in de vrije tijd, zowel met als zonder kinderen. Deze voorstellingen worden omkaderd en deelnemende ouders krijgen informatie over het BRONKS-aanbod en cultuurparticipatie in het algemeen (bv. toeleiding naar Paspartoe en andere cultuurhuizen). Onder het motto ‘onbekend is onbemind’ maken we via dit project een nieuw publiek warm voor theater.

BREDE SCHOOL
Wij zijn partner van Buiten de Lijntjes (1000 Brussel), BRoM (1080 Sint Jans Molenbeek) en Brede School Sint-Gillis. Via verschillende initiatieven ondersteunen wij deze werkingen en maken wij ons aanbod toegankelijk voor een breed publiek. Ook op relevante vragen van andere Brede Schoolwerkingen gaan wij in de mate van het mogelijke in.

INTERNATIONALE PROJECTEN

BUZZ-NETWERK
BUZZ is een Europees netwerk van vijf theaters (Youth Theatre Arts ScotlandYouth Theatre IrelandRogaland TeaterTheater Bremen & BRONKS) die werken met en voor kinderen en jongeren; uit Schotland, Ierland, Noorwegen, Duitsland en België met BRONKS als vertegenwoordiger. Het doel is om breed expertise uit te wisselen, zowel theoretisch als in de praktijk.

Alle info en updates op www.buzznetwork.eu.
Dit initiatief krijgt steun van het Creative Europe programma van de Europese Unie.

Er werden geen items gevonden volgens de huidige selectie.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven