TRAJECT

STUDIO BRONKS is de atelierwerking in de vrije tijd. Een bruisende werkplek waar kinderen en jongeren met professionele artiesten/docenten aan de slag gaan.
Binnen de STUDIO BRONKS-werking is er een langlopend traject dat zich richt naar kinderen en jongeren (8 > 21 jaar) die gebeten zijn door de podiumkunsten en de drang voelen om zelf iets te maken of te vertellen.

Eerder dan een klassieke ‘acteer les’, ligt de focus op het creatieve proces op zich. Een wisselwerking tussen artiesten en deelnemers, een uitwisseling van ideeën, inspirerend voor beiden. Naast het zelf doen en onderzoeken, gaan de deelnemers naar verschillende try-outs en voorstellingen, zijn er masterclasses van andere artiesten, wordt er in teksten, films en tentoonstellingen gedoken. Deze manier van werken vergt een groot engagement. Elke woensdag werken de deelnemers drie uur samen in groepjes van 12. Meestal met leeftijdsgenoten, maar soms ook groep overschrijdend

HOE DEELNEMEN?
>>          Deelnemers van de STUDIO BRONKS Traject 2018-2019 kunnen het begonnen Traject verderzetten en zich herinschrijven.
>>          Nieuwe geïnteresseerde kandidaten moeten zich aanmelden bij BRONKS en worden gecontacteerd wanneer er plaats vrijkomt. Ook worden zij op de hoogte gehouden van mogelijke andere projecten. Het is ook aangeraden om een STUDIO BRONKS Congé te volgen.

PRIJZEN
€300
kortingen: €240 - €150 - €120 (obv belastbaar inkomen)

Meer informatie nodig? Kijk bij de F.A.Q.

Er werden geen items gevonden volgens de huidige selectie.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven