VAKANTIE

VAKANTIEATELIERS
Tijdens schoolvakanties organiseren we ateliers voor kinderen en jongeren (1e leerjaar > 18 jaar) die focussen op één bepaald aspect van de podiumkunsten, van theater- over dans & beweging- tot schrijfatelier. De professionele artiesten die deze ateliers begeleiden worden gevraagd omwille van hun artistieke parcours of specialisatie. In deze ateliers kunnen deelnemers op ontdekking. Er wordt geen ervaring gevraagd enkel betrokkenheid en veel enthousiasme. Op het einde krijgen vrienden en familie een inkijk aan de hand van een open les en/of presentatie.

HOE DEELNEMEN
Inschrijvingen starten op zondag 22/3 om 10:00 - enkel online
Opgelet: per atelier kan je maximum 2 kinderen inschrijven.

TIJDEN
Vakantieateliers zijn altijd van 10:00 tot 16:00.
Vanaf 9:00 en tot aan 17:30 is er opvang voorzien.

PRIJZEN
€ 30 per dag (€150 voor een week)
Kortingen zijn afhankelijk van het gemeenschappelijk belastbaar inkomen:

>€40000 >€20000 <€20000 OF Paspartoe kansentarief
100% -20% -50% korting afhankelijk van het atelier (tussen -60% en -75%)

in het geval van korting hebben wij een kopie van jouw fiscaal attest nodig of een Paspartoe (kansentarief-) nummer

Het jaar na deelname aan een betalend atelier krijg je een fiscaal attest opgestuurd als je kind jonger is dan 12 jaar (maximum €11,20 per dag aftrekbaar)

WACHTLIJST
Indien het atelier van jouw keuze volzet is, word je doorverwezen naar de wachtlijst. Als je je mailadres achterlaat, krijg je een automatische melding wanneer er tickets beschikbaar komen.
Tot 2 weken vóór de start van het vakantieatelier, passen we de wachtlijst chronologisch toe.
Als er later plaats vrijkomt, sturen we een mail naar iedereen op de wachtlijst. Wie eerst reageert, heeft de plaats. Dit met uitzondering van de deelnemers die reeds op de startdag van de inschrijvingen op de wachtlijst terecht kwamen, zij krijgen wel nog voorrang. Voor stages in augustus, vervalt de chronologische volgorde in juli. 

ANNULATIE
De plaatsen voor de ateliers zijn heel gegeerd. Omwille van budgettaire redenen is het aanbod helaas kleiner dan de vraag. We merken zeer regelmatig dat inschrijvingen geannuleerd worden wegens agendaconflicten, hiervoor kunnen we geen begrip opbrengen, tenzij onder bepaalde voorwaarden –> zie annulatievoorwaarden.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven