• Place BRONKS
 • Price Regulier tarief: € 150
  Kortingen: -20%, -50% (obv belastbaar inkomen)
  Paspartoe kansentarief: € 60
  Voor kortingen: schrijf in, kies voor “overschrijving” en neem contact met ons op.
 • CommentDe vakantieateliers zijn altijd van 10:00 tot 16:00.
  Vanaf 9:00 en tot aan 17:00 is er opvang voorzien.
 • Information

  Voor 6e leerjaar
  Inschrijven kan vanaf zondag 12/09 10:00 enkel online.

Het is verwarrend, maar de beslissing van de Raad van State om de sluiting van de culturele sector te herroepen, heeft jammer genoeg geen invloed op het jeugdwerk waaronder STUDIO BRONKS valt. De vakantieateliers mogen nog steeds niet doorgaan.

In dit atelier gaan we op zoek naar de mogelijkheden van immersie en virtueel theater. Say what? Immersie?
Samen met Oscar Cassamajor AKA MCWOODSTICK , een multimediale cross-over artiest die in zijn theaterstukken dans en theater combineert met projection mapping, (visuele projecties die op het decor in kaart gebracht worden), stap je in een experimenteel onderzoek waarbij we de stad van de toekomst gaan uitdenken en verbeelden. Aan de hand van collages, maquettes en projecties creëren we beetje bij beetje een decor dat de stad van 2032 toont.  Dit wordt jouw decor om op verkenning te gaan. Niet zomaar rondstappend, maar via danstechnieken, de bewegingen van personages uit videogames en motion capture.* En wie weet eindig je wel met een digitale versie van jezelf…!

*"Motion capture (Engels voor "beweging vastleggen") is de techniek die men gebruikt om bewegingen van mensen te kopiëren naar realistische animaties. " - wikipedia

LIST OF PERFORMANCES & TICKETS

HISTORY

Show/Hide all dates

KEEP INFORMED!

Subscribe to our newsletter using the link below.

Register