BEREIKBAARHEID

BRONKS
Varkensmarkt 15-17
1000 Brussel

OPENBAAR VERVOER
BRONKS is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein stap je uit in BRUSSEL CENTRAAL, van daaruit is het 15 à 20 minuten wandelen. Nog sneller ben je er met een Villo fiets of Blue-bike. Of je neemt metro 1 of 5 en stapt uit aan halte Sint-Katelijne. Ook met tram 51 (halte Vlaamsepoort) en bus 88 (halte Dansaert) ben je er zo.
www.nmbs.be
www.mivb.be

NIEUW CIRCULATIEPLAN BRUSSEL
Op 16 augustus 2022 werd een nieuw circulatieschema ingevoerd in de Vijfhoek, het stadscentrum van Brussel. Dat nieuwe circulatieschema is de lokale uitvoering van Good Move, het mobiliteitsplan van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Niet zeker of je nog via je vertrouwde route bij ons geraakt? Bekijk hier het aangepast circulatieplan.

PARKEREN
BRONKS beschikt niet over een eigen parking en we raden af om te parkeren in de straten rond BRONKS. Als parkeren al toegelaten is, zijn de tarieven hoog en mag je maximum 2 uur blijven staan. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn “parking Lepage” (op 100 meter, Léon Lepagestraat 23) en “parking Dansaert” (op 300 meter, Nieuwe Graanmarkt 2).

Je kan ook kiezen voor Park & Ride. Parkeer je auto net buiten de stad en neem het openbaar vervoer tot vlakbij je bestemming. Brussel beschikt over verschillende Park & Ride-parkings. Deze zijn gratis.

OPENINGSUREN BRONKS-ONTHAAL
Open op woensdag van 13:00 tot 17:30 en vanaf een uur voor een publieke activiteit.
Telefonisch (02 21 999 21) en via mail (info@bronks.be) bereikbaar van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00.

Tickets bestel je doorlopend via WWW.BRONKS.BE.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Schrijf je in op onze elektronische nieuwsbrief via onderstaande link.

Inschrijven